Mensen met passie voor koken en bakken

Mensen met passie voor koken en bakken.

Heb jij een passie voor koken en bakken? Vind jij het leuk om in de keuken te staan en nieuwe gerechten te introduceren? Kun jij hard werken en houd je van gezelligheid? Wil jij je carrière een draai geven en/of jezelf ontwikkelen in de horecabranche? Als je op deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden dan zijn wij op zoek naar jou. Je hoeft geen vakdiploma voor kok te hebben, maar je zou dit misschien wel willen halen. Het maakt niet uit of je net van school komt of jarenlang ander werk gedaan hebt. Het maakt ons ook niet uit hoe oud je bent, als je maar graag wil en passie hebt voor bakken en koken.

In ons Grande Buffetrestaurant zijn we dringend op zoek naar krachten zoals hierboven beschreven. We zijn geen standaard buffetrestaurant, maar een buffetrestaurant waar we telkens nieuwe hoogstaande gerechten ontwikkelen. Daar zouden we graag mensen in betrekken. Onze professionele koks leiden je graag op en leren je de kneepjes van het vak. Wil je een diploma behalen voor meewerkend kok? Dan helpen we jou daar graag bij.

Wat we zoeken:

  • Passie voor koken en bakken. Je vindt het leuk om in de keuken te staan. Je kookt thuis graag en probeert nieuwe gerechtjes uit.
  • Harde werkers met een horecamentaliteit. Je snapt dat de gasten tevreden moeten zijn. Dat is het allerbelangrijkst.
  • Flexibiliteit. Je werkt vooral in het weekend en snapt dat vrij krijgen in het weekend dus erg lastig is. Je bent soms laat thuis, maar hier heb je geen moeite mee.
  • Leergierig. Je staat open voor kritiek en wil graag de kneepjes van het vak leren. Onze koks proberen je jezelf te laten ontwikkelen. Zij bedoelen het altijd goed.

Wat wij je bieden:

  • Een marktconform salaris
  • Een leuk enthousiast team
  • Een vooruitstrevende werkplek
  • Een opleidingsplek wanneer je besluit een diploma te willen halen als kok

Lijkt dit jou wel wat of wil je meer weten over deze vacature? Wij maken graag kennis met je. Stuur een mail naar simone@restaurantdelengel.nl of bel 0314-668555. We horen graag van je.