Huisregels

Algemeen

 1. Deze huisregels worden frequent geupdate. Bekijk voor uw reservering en bezoek dus altijd deze huisregels voor de meest actuele informatie.
 2. Tijdens de Summertime Special zal het restaurant om 22:00 uur sluiten. De laatste ronde wordt om 21:45 uitgegeven.
 3. Op vrijdag is het buffet vanaf 17:30 uur geopend.
 4. Op zaterdag en zondag is het buffet vanaf 17:00 uur geopend.
 5. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk, maar wanneer u reserveert moet wel worden vermeld dat er een bezoeker in een rolstoel komt. We hebben namelijk ook verhogingen die alleen toegankelijk zijn via een trap. Wanneer wij niet weten dat er iemand in een rolstoel komt, kan het zijn dat wij plekken reserveren op de verhoging en dat lijkt ons niet de bedoeling.

Prijzen

 1. Buffet- en brunchprijzen zijn onder voorbehoud. De actuele prijzen op de dag van bezoek worden in rekening gebracht en dus niet de prijzen op de dag van de reservering.
 2. Tijdens de Summertime Special wordt bier, wijn, frisdrank, limonade en koffie/thee niet in rekening gebracht. Alle overige dranken wel.

Reserveren

 1. Online reserveren kan tot minimaal 1 uur van tevoren.
 2. Telefonisch reserveren kan tot het laatste moment.
 3. Reserveren via onze Facebookpagina is niet mogelijk.

Acties

 1. Winnaars van acties op Facebook moeten hun prijs binnen 6 weken verzilveren en reserveren. Bij de reservering moet worden vermeld dat ze winnaar zijn van een actie. Tijdens het bezoek moet de winnaar zich kunnen legitimeren zodat wij kunnen vaststellen dat het ook echt de winnaar is.
 2. We hebben een stempelkaart waar men per € 25,- een stempel ontvangt. Bij een volle stempelkaart krijgt de bezoeker € 12,50 korting op het volgende bezoek. Drank wordt niet meegerekend voor de stempel. Komt u bijvoorbeeld met 4 mensen het buffet afnemen, dan krijgt u 4 stempels, ongeacht hoeveel drankjes u nuttigt.