Huisregels

Algemeen

 1. Deze huisregels worden frequent geupdate. Bekijk voor uw reservering en bezoek dus altijd deze huisregels voor de meest actuele informatie.
 2. Op vrijdag en zaterdag is het buffet vanaf 17:30 uur geopend.
 3. Op zondag is het buffet vanaf 17:00 uur geopend.
 4. Het warm en koud buffet staat er tot 21.00 uur op. We hebben geen tijdslimiet, maar men kan bij ons op vrijdag en zaterdag van 17.30 tot 21.00 uur eten en zondag van 17.00 tot 21.00 uur
 5. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk, maar wanneer u reserveert moet wel worden vermeld dat er een bezoeker in een rolstoel komt. We hebben namelijk ook verhogingen die alleen toegankelijk zijn via een trap. Wanneer wij niet weten dat er iemand in een rolstoel komt, kan het zijn dat wij plekken reserveren op de verhoging en dat lijkt ons niet de bedoeling.

Prijzen

 1. Buffet- en brunchprijzen zijn onder voorbehoud. De actuele prijzen op de dag van bezoek worden in rekening gebracht en dus niet de prijzen op de dag van de reservering.

Reserveren

 1. Online reserveren kan tot minimaal 2 uur van tevoren.
 2. Telefonisch reserveren kan tot het laatste moment.
 3. Reserveren via onze Facebookpagina is niet mogelijk.

Acties

 1. Winnaars van acties op Facebook moeten hun prijs binnen 6 weken verzilveren en reserveren. Bij de reservering moet worden vermeld dat ze winnaar zijn van een actie. Tijdens het bezoek moet de winnaar zich kunnen legitimeren zodat wij kunnen vaststellen dat het ook echt de winnaar is.
 2. Bij een volle stempelkaart krijgt de bezoeker € 12,50 korting op het volgende bezoek. We stoppen met de stempelkaarten. Tot 26 november 2017 konden de stempelkaarten worden ingeleverd.