Buffetaanbod

onbeperkt proeven & genieten

Geopend: vrijdag en zaterdag vanaf 17:30 en zondag Vanaf 17:00 uur.

 

koude gerechten

Heerlijke kleine voorgerechten o.a. carpaccio, gemarrineerde ossenhaas, vitello tonnato, gerookte Schotse zalmfilet, Hollandse garnalencocktail. Charcuterieplank met de fijnste parmaham, pancetta, Iberico ham, coppa di parma, diverse gedroogde worstjes, diverse paté soorten. Antipasti met o.a. feta, gedroogde zontomaatjes, gemarineerde olijven, gevulde pepers met roomkaas, gemarineerde champignons. Diverse landelijke rustieke stokbroden uit onze steenoven met diverse kruidenboters. Zee luxe uitgebreide saladebar met o.a. diverse rauwkosten, ceasar salade, vleessalade, vissalade. Kaasplank met diverse streek kaassoorten: o.a. oude brokkelkaas, roombrie’s, boeren kruidenkaas en port salute.

Warme gerechten

Door middel van ‘Live Cooking’ bereiden onze koks alles à la minute voor u klaar. O.a. ossenhaaspuntjes, mixed grill spiesjes, kabeljauwhaasjes, gewokte gamba’s, zalmfilet mootjes, heerlijke stoofgerechten, langzaam gegaarde beenham, in de oven geroosterde spare-ribs. Heerlijke soepen, diverse ragouts. Huisgemaakte gratin, gebakken aardappeltjes, verse frites, diverse warme seizoensgerechten.

Desserts

Als afsluiting of tussendoor een heerlijke patisserie eiland waar u bavaroises, heerlijke ijssoorten, warme kersen, glaasjes met diverse mouses en andere lekkernijen voor u klaar staan.

Bekijk hier de tarieven

 

Reserveren gewenst:

 

Reserveer nu
Contact Gegevens



kerst 2017!

(kerstdagen VOLGEBOEKT)

Aangepast programma:

NOTE: Vanaf 17 september zijn we gestopt met de stempelkaartactie. Stempelkaarten inleveren kan t/m 26 november.